Over ons

De drijvende kracht achter de Wol Beer ben ik Lilian de Beer. Het zal je niet verbazen, maar haken en breien zijn mijn grote hobby. Van jongs af aan ben ik met stoffen en garens in de weer. Zo maakte ik als tiener al zelf mijn kleding: broeken, rokken, een gebreide of gehaakte trui – ik draaide er mijn hand niet voor om.

In 2009 ben ik mijn eigen administratiekantoor begonnen. Het idee voor de Wol Beer ontstond toen ik in 2014 mijn eigen kantoor kreeg. Kijkend naar de grote vergadertafel, zag ik namelijk ineens de mogelijkheid om haak- en breiworkshops te geven. Verschillende cursisten, werkend met mooie garens, aan die tafel… Dát wilde ik.

Niet lang daarna besloot ik de daad bij het woord te voegen. In september 2014 zette ik de webshop op en vanaf dat moment ben ik regelmatig te vinden op beurzen. Soms geef ik ook demonstraties van bepaalde brei- of haaksteken. De droom om handwerkcursussen te geven is niet lang daarna in vervulling gegaan. Sinds 2016 geef ik elke week haak- en breilessen op Spijkerbeemden in Tilburg. En elke eerste woensdag van de maand organiseer ik een handwerkcafé in de Peppel in Udenhout.

Workshop of les?

Heb je interesse om deel te nemen aan een workshop of een les? Neem dan even contact met me op. Of kom gerust even langs op Berkvelt 8, 5071 TE in Udenhout.

De Wol Beer is op woensdag geopend van 09:30 uur tot 12:30 uur en op zaterdag van 09:30 uur tot 16:00 uur.

1405_05619_WolBeer
Scroll naar boven